DA NU
OK
DATE DE CONECTARE




MENIU

Nimfele, jucăriile cu oglindă sau oglinzile

Nimfele, jucăriile cu oglindă sau oglinzile

Oglinzile sunt bune sau rele pentru nimfe? Ei bine, aceasta este o întrebare discutabilă. Mulți proprietari de păsări au diferite păreri pentru și împotriva lor. Depinde într-adevăr de câte nimfe ai și de cum vrei să interacționezi cu ele.

Unele elemente pozitive pentru a avea o oglindă

        Dacă pasărea dvs. este pe singură, el sau ea pot interacționa cu pasărea din oglindă. Acest lucru este deosebit de bun dacă lăsați nimfa perioade îndelungate singură, aceasta nu se va plictisi. Pasărea din oglindă devine partenerul, amicul, perechea și va fi acolo pentru ea

Unele aspecte negative ale unei oglinzi sunt

        Nimfa va deveni foarte atașată de reflecție și nu dorește să te accepte ca pe amicul său. Masculul va deveni destul de frustrat, deoarece oglinda nu va reacționa la apelurile sau gesturile sale în modul în care și-ar dori sau se așteaptă.

        Dacă încercați să se împerecheați un cuplu, atunci, în general, masculul va fi agresiv față de reflecție și va reacționa în acest mod.

        În general, nimfa masculină va fi mai activ la oglindă. El va țipa la ea dacă nu va primi nici un răspuns din ce în ce mai mult. Ceea ce poate avea un efect dăunător asupra atitudinii și stării mentale ale masculului. Masculul va urla în oglindă ca și cum ar avertiza celălalt mascul. De asemenea, cântă în el ca semn al dominației teritoriale.

După ce am scris această postare cred că cel mai bun timp și loc pentru ca o oglindă să fie într-o cușcă este posibil doar pentru o singură pasăre, în scopuri de interacțiune. Cu toate acestea, dacă sunteți acasă 24/7 cu cockatiel-ul dvs. de companie, atunci poate nu este deloc nevoie de o oglindă.


Ultima modificare făcută de Sandu Marian Silviu la data 24.04.2020 03:51:31

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne cu un share:
Distribuie Tweet Whatsapp Telegram

Citește și alte articole legate de oglinzi, jucării, colivie, cântă
Adaugă comentariu ...