DA NU
OK
DATE DE CONECTARE
MENIU

Hrană / Alimentație

Hrana de bază

Semințe pentru nimfe Hrana de baza a nimfelor se găsește în mare parte pe jos, ea fiind compusă din semințe de iarbă, semințe de pomi, fructe etc. Semințe de bază: mei, semințe de floarea soarelui (albe sau tărcate), semințe de cânepă, semințe de iarbă, semințe de castraveți, semințe de dovleac, semințe de lubeniță, semințe de spanac, semințe din diferite buruieni, semințe de ridichi, ovaz, pe lângă hrana de bază formată din diferite semințe, nimfelor le trebuie vitamine pe care cel mai bine le iau din fructe și legume. Printre favoritele lor se enumeră morcovi cu frunze, mere, porumb încă necopt pe știulete, cozi de ardei cu semințe, cartofi, orez, semințe de soc, nuci, struguri, mandarine, portocale, vișine, salcie ,ardei gras, sfeclă roșie, castraveți, mazăre. Nimfele, ca și toate celelalte specii de păsări au nevoie de un meniu mai diversificat de hrană. La capitolul semințe, recomand pe cele de la Padovan, acestea se găsesc în două variante NaturalMix sau GrandMix, acestea conțin si fructe uscate. Dacă aveți mai multe nimfe recomand sacul mare de la Padovan, Natural Mix, îl puteți gasi apăsând aici.

Osul de sepie

Os de sepie pentru nimfe Componenta principală a sepiei este carbonatul de calciu, în proporție de 85%. Cea de-a doua mare componentă din sepie este materialul organic, care constituie 8,9 la sută și este în principal material carbohidrat.
Majoritatea oamenilor au auzit zicala, calciul construiește oase puternice, dar este important să ne dăm seama că același lucru este valabil și pentru nimfe. Osul de sepie este un supliment dietetic important pentru nimfe, deoarece este o sursă excelentă de minerale și calciu necesare, care ajută nimfele cu formarea oaselor și coagularea sângelui.
Osul de sepie este o sursă ieftină de carbonat de calciu și alte minerale pentru nimfa ta. Este un produs natural și nu conține toxine sau contaminanți. Pe de altă parte, majoritatea blocurilor minerale artificiale sunt fabricate din ipsos. De asemenea, este important de știut că blocurile minerale artificiale conțin orice adaos de producător; aceasta ar putea fi colorant alimentar sau semințe.
Similar cu calciul, oligoelementele sunt cruciale atât pentru oameni cât și pentru păsări. Fierul ajută la formarea și funcționarea globulelor roșii, potasiul menține activitatea normală a inimii și a mușchilor, zincul ajută sistemul imunitar, iar cuprul ajută la circulația și vindecarea corespunzătoare.
Pe lângă faptul că este un supliment dietetic important, sepia are o textură aspră, ceea ce îl face un instrument ideal pentru a ajuta la susținerea rezistenței la cioc.

Lista alimentelor proaspete pentru nimfa

Hrană nimfe, alimentație