DA NU
OK
DATE DE CONECTARE




MENIU

Probleme la nivelul ochilor

Probleme la nivelul ochilor

        Există multe probleme care ar putea cauza probleme la ochii nimfei. Alimentația slabă, o infecție sau o vătămare sunt cele mai frecvente probleme atunci când vine vorba probleme la nivelul ochilor nimfei.

        Acarienii pot, de asemenea, să-i deterioreze ochii nimfei, precum și o deficiență de vitamina A. Din când în când, o particulă străină, cum ar fi praful sau o frimitură de mâncare, poate provoca iritarea ochilor.

Ce anume să verificați?

        Dacă ochii nimfei dvs. clipesc frecvent, închid orice ochi, roșeață, descărcare sau umflare a pleoapelor, ar trebui să existe motive de îngrijorare. Infecțiile asociate cu bacteriile par a fi motivul cel mai relevant în rândul nimfeilor atunci când vine vorba de probleme oculare. Alte tipuri de infecții precum o problemă a sinusurilor pot determina ochii să pară umflați.

        Dacă bănuiți că nimfa dvs. are o infecție la nivelul ochilor, este probabil ca medicul veterinar să vă prescrie picături pentru ochi, dar mai întâi trebuie să consultați veterinarul. Dacă vor să testeze ce tip de bacterii provoacă infecția, picăturile oculare vor anula testul. Până când veterinarul îți poate vedea nimfa, folosește ochete sterile „lacrimi artificiale” pentru a menține ochiul lubrifiat și confortabil.

        Ca întotdeauna, informațiile oferite aici sunt pentru a oferi îndrumări și nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile bune oferite de propriul veterinar. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră veterinar.

Conjunctivita de la păsări este contagioasă?

Conjunctivita este contagioasă între păsări, dar nu reprezintă o amenințare pentru oameni sau alte animale de companie.

Articol publicat de Sandu Marian Silviu la data 12.04.2020 15:32:24

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne cu un share:
Distribuie Tweet Whatsapp Telegram

Citește și alte articole legate de ochi umed, îngrijire, veterinar, înlacrimat, ochi
Adaugă comentariu ...