DA NU
OK
DATE DE CONECTARE




MENIU

Crengi pentru colivie sau volieră

Crengi pentru colivie sau volieră

Importanța crengilor potrivite pentru nimfa dvs., dacă aveți crengi cu diamtetre greșite, atunci acest lucru poate duce la leziuni ale piciorului și unghiilor.

Creanga perfectă

        Acesta este singurul mod de a păstra sănătoase picioarele și ghearele nimfelor, având o varietate de stil și dimensiuni de crengi. Cele mai bune crengi ar fi de la ramuri de copaci autohtoni de diferite forme, deoarece vin în diferite forme și dimensiuni. Din păcate, nu toți avem norocul de a trăi într-o zonă pe care poți doar să te duci și să-i tai o ramură sau două. Spunând acest lucru, majoritatea magazinelor de animale de companie stochează niște crengi naturale din lemn sau rame de cățărare pe care le puteți adapta. Recomand bețele naturale sau cele modulare. În concluzie... crengile naturale din lemn trebuie să aibă diametre diferite. Diametrul diferit este important, deoarece fără diferite dimensiuni, ghearele nimfelor vor crește lung și vor atinge cealaltă parte a piciorului, rezultând tăieturi și infecții. Mai degrabă mergi pe crengi mai groase decât mai subțiri.

        Cel mai bun mod de a spune dacă dimensiunea este potrivită este de a vedea dacă picioarele atunci când stă pe creangă nu se înfășoară în jurul crengii, permițând atingerea ghearelor.

        Încercați să nu adăugați prea multe crengi, deoarece acestea vor ocupa prea mult spațiu iar nimfele nu vor avea loc pentru a-și întinde aripile. Și în timpul nopților, cu cât este mai aglomerată o colivie, cu atât este mai probabil să se rănească.

Crengile se pot lua din următorii copaci: măr, mirt, paltin, frasin, ulm, fag, magnoliu, nuc, plop, smochin, salcie, corcodus, tei

Crengi de evitat

        Acestea sunt în general cele acoperite cu hârtie abrazivă sau plastic. Acest lucru este prea agresiv pentru picioarele nimfei. Unii oameni spun că nimfele au nevoie de elemente abrazive pentru a-și păstra ciocul ascuțit și curat, ei bine fac asta cu ajutorul osului de sepie și mai ales pe crengile naturale din lemn. Crengile acoperite cu plastic sunt predispuse la exfoliere, evitați acestea, deoarece păsările le vor distruge și vor dezvălui materiale, posibil toxice, de dedesubt.

DE EVITAT CRENGILE DE: brad, prun, cires, cedru, alun


Ultima modificare făcută de Sandu Marian Silviu la data 23.02.2021 12:25:34

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne cu un share:
Distribuie Tweet Whatsapp Telegram

Citește și alte articole legate de crengi, de evitat, ramuri, copaci, salcie
Adaugă comentariu ...